perjantai 5. lokakuuta 2012

It`s so hard to say goodbye..

It`s so hard to say goodbye to summer..

Kai se on vihdoin hyväksyttävä, että kylmä ja pimeä syksy on saapunut. Asiaa on tosin hieman vaikea olla unohtamatta, kun kiusallisen pitkä syysflunssa vaivaa, eikä yöllä saa nukutuksi yskän takia. Luulin jo, että se pirulainen olisi lähtenyt, mutta taas alkoi loman kynnyksellä kummasti yskittää ja lämpö nousi. Taudin alkuvaiheessa olin enemmän huolestunut, että olenko kuunnellut musiikkia liian intensiivisesti ja kovaa, kun tuntui olevan vaikeuksia kuulemisen kanssa. Mutta taudistahan tämä johtuu, korvat menevät enemmän tukkoon päivä päivältä. Pelottavinta oli eilen, kun en kuullut kämppikseni tulevan kotiin, ja säikähdin yhtäkkiä kuullessani jonkun yskivän aivan lähelläni, vaikka luulin olevani yksin. 

En osaa yleensä pukeutua kylmien ilmojen koittaessa. Hyppelen ulkona minihameessa säässä kuin säässä. (Tietysti paksujen sukkahousujen kera.) Ei ihme, etten pidä talvesta, kun on niin tuskallisen kylmä.

Tänä vuonna ajattelin varautua ajoissa pakkaskelien tuloon. Ostin Cubukselta erittäin lämpimän parkatakin, jonka massiivisen hupun alle voi piiloutua lumimyräkältä, tai ihan miltä tahansa, jos piiloutumisen syyhyn on muuten aihetta.
Lue postaus loppuun, niin tiedät miksi vasemman puoleisessa kuvassa pilkottaa aukinainen matkalaukku!

Ajattelin nyt kunnolla panostaa tähän uhkaavasti lähestyvään talveen, ja taidan mennä joku päivä pipo-, hanska- ja kaulaliina-ostoksille. Jospa jotain kivan näköistä ja väristä tarttuisi mukaan. 

Jos jään kaipaamaan hyytävää kylmyyttä jonain kauniina pakkaspäivänä, ostin varmuuden vuoksi todella kivan värisen jakkutakin H&M:ltä. Kyllä tällä kelpaa ulkona kylmissään värjötellä ;). (Tai sitten voin käyttää sitä vain suosiolla sisällä..)


Kylläpäs lentää taas "hyvää" läppää. Voi johtua vähäisiksi jääneistä yöunista, kiitos rakas yskäni.

Pistäydyimme tänään kämppikseni kanssa Ikeassa syömisen merkeissä. On sen verran halpaa ja hyvää ruokaa, että taidan alkaa käymään useamminkin.
Kaverillani perinteiset Ikean lihapullat ja minulla täytettyjä sienilettuja ja graavilohilautanen. Oli kyllä hyvää. <3
Kävin myös samalla reissulla hankkimassa hieman jotain pientä huoneeseeni. Sisustus on jäänyt hieman puolitiehen muutettuani kaverin kanssa saman katon alle, mikä on johtunut rahan ja ajan puutteesta. Se on hieman harmi, koska tykkään sisustella ja aikaisemmassa asunnossani kaikki oli tarkkaan mietitty ja viimeisen päälle. Nyt hankin kuitenkin huoneeseeni uuden valkoisen maton, muutaman kynttilän ja mustan säilytyslaatikon. Ulkona satoi hieman, siksi laatikossa näkyy vesipisaroita

Tänään olisi vielä suunnitelmissa juhlistaa hieman koulun hoitolajakson päättymistä ja huomenna suunnata silmät ristissä Viroon, Laulasmaa Spa Hotelliin yhdeksi yöksi. ;) Siitä postausta myöhemmin. Saa nähdä, mitä meillä on siellä vastassa, varattiin paikka nimittäin tietämättä hotellista ja spa:sta yhtään mitään. No, jännitystä elämään.


 

-SaTuulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti