sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Flying with 1000 pictures

Perjantaina pistäydyin I love me -messuilla, joka on yhdistetty kauneuden-, muodin-, terveyden- ja kellojen messutapahtuma. Kauneusmessuilla käynti oli osa pakollista koulupäiväämme, mutta olisin tullut paikalle siitä huolimattakin. Koulun takia pääsimme sisään ilmaisiksi ja meillä oli vapaa kulku ammattipuolelle. Koulullamme oli myös oma esittelypisteensä, jossa tarjottiin messuvieraille pientä maksua vastaan käsi-ja kasvohoitoja.


Viikon takaisten kosmetologimessujen takia ostelu ei riistäytyny käsistä. Rahallisella tilanteella oli asiaan paljon vaikutusta. Kävin läpi muutaman hyväksi todetun pisteen ja muuten tyydyin vain kiertelemään sekä katselemaan. Yksi näistä hyväksi todetuista kohteista oli Peggy Sage, jonka tuotteita käytämme paljon koulunkin puolella. Kuten kuvasta näkyy sorruin taas yhteen uuteen China Glazeen. :D

Vasemmalla Peggy Sagen todella tehokas suihkutettava kynsilakan pikakuivattaja. Ihan kuin hiuslakkaa suihkuttelisi sormiinsa. Oikealla China Glazen Electrify nro 1131

Gold Silver Watch -osasto
Korujen ystävien paratiisi


Messujen jälkeen pari kenkäparia suuntasi Pasilasta Helsingin keskustaan syömään. 

























 Löysimme itsemme vaihteeksi Vapianosta, tuosta taivaallisen pastan ravintolasta.


Lähitulevaisuudessa on tulossa postausta, jossa kerron tarkemmin, mistä tämä Vapiano-mania on alunperin saanut alkunsa.



 Päätin kokeilla perinteisen pasta-annoksen sijaan salaattia. Hyväksi valinnaksi tuokin osoittautui.

Lohisalaatti
Vapianon sisustusta


Syömisen jälkeen matka jatkui..


Kamppi, Helsinki

Menimme katsomaan juuri ensi-iltansa saanutta Kaksi tarinaa rakkaudesta -elokuvaa.


Elokuva kertoo itsensä etsimisestä, uskalluksesta seisoa vieraassa ympäristössä yksin omilla jaloillaan; sattumasta, toivosta ja rohkeudesta kuuunnella itseänsä ja sydämensä ääntä. Juonellisesti ei kovin kummoinen, mutta ajatusmaailmallisesti rikas kokonaisuus.



Tällä kertaa tuli todella kuvapainotteinen kokonaisuus. Nyt toivottelen hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja alan kirjoittelemaan huomisen postausta valmiiksi.  ;)



-SaTuulia-

2 kommenttia: