lauantai 29. syyskuuta 2012

Autumn, be good to me

Olen mennyt vuodenajoissa ihan sekaisin. Heinä- ja elokuu tuli vietettyä niin tiiviisti koulussa, että nyt vasta alan tajuamaan, että pian on jo lokakuu. Aika menee vauhdilla eteenpäin. Eilen oli viimeinen päivä kosmetologikoulun työharjoittelua ja nyt on aika siirtyä syventävälle tutkintoihin valmistavalle jaksolle. Ennen sitä meillä on kuitenkin mukava viikon loma ja suunnitteilla olisi ainakin käydä Tallinnassa piipahtamassa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti. Lomalla on myös aikaa kirjoitella enemmän, toivottavasti saan ensi viikolla aikaiseksi enemmän kuin yhden postauksen. Tästä kirjoittelusta on kyllä todella paljon hyötyä, saan ylläpidettyä kirjoitustaitoani, kun ei tuolla nykyisessä koulussa liiemmin mitään romaaneja kirjoitella. Viimeksi olen vääntänyt kunnollisia tekstejä lukiossa, mistä on jo hieman aikaa.

Olen muuten koukussa kaikkin mahdollisiin Iphoneen ladattaviin appeihin. Muutama onkin naureskellut, että "taasko sä oot löytänyt jonkun uuden sovelluksen." Tämä uusin löytö on kyllä sen verran hyvä, että pitää täälläkin mainostaa. Kyseisen We Heart It- sovelluksen saa kännykän lisäksi myös ihan kotikoneelle. 


 

Ideana on tykkäillä palveluun ladatuista kuvista. Muut käyttäjät voivat seurata sinua ja lisätä samoja kuvia myös omiin suosikkeihinsa. Kuvissa pyörii paljon hyviä mietelauseita, joista muutaman jaan tänne:



Nyt taidan mennä keittämään itselleni kupin teetä ja jatkamaan tätä flunssailua, olen jälleen kerran kipeänä. Toisaalta kipeänä ollessa on niin paljon ylimääräistä aikaa, että saa yllättävä paljon asioita aikaan. Sainhan itsekin perustettua blogin viimeksi, kun olin flunssassa kotona. ;)




 -SaTuulia-
 

















 


2 kommenttia:

  1. Oot kyllä superhyvä kirjottamaan, lueskelin sun vanhoja postauksia ja tosi mielenkiintoista tekstiä! :) Ja ihania lausahduksia, oli pakko ottaa pari omalle koneelle talteen!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla positiivista palautetta:)! Vielä kun en oo lukion jälkeen kummempia kirjoitellu, niin taitaa se taito olla silti jäljellä :D! Kiitos paljon.

    VastaaPoista