maanantai 22. lokakuuta 2012

Inspirational people

 Olen maininnut Facebook -profiilini "Inspirational people"-kohdassa neljä eri julkisuuden henkilöä, jotka inspiroivat itseäni tavoin tai toisin. Ajattelin tässä seuraavaksi hieman avautua, keitä nämä henkilöt oikein ovat.



1. Marilyn Monroe


 Kansainvälisen änkytyspäivän kunniaksi (International Stuttering Awareness Day), joka on tänään, nostan Marilynin tähän ensimmäiseksi. Marilynin kerrotaan teini-iässä kärsineen erittäin pahasta änkytyksestä, mutta myöhemmin aikuisiällä saanut kitkettyä sen lähes huomaamattomaksi. Näytellessään Marilyn ei änkyttänyt. Kerrotaan, että Marilynistä on haastattelupätkiä, joista tarkkasilmäinen voi edelleen huomata puheen hetkellisen kangertelun. Youtubesta löytyy yksi haastattelunauha, jossa Marilyn kertoo änkytyksestään:


2. Maria Montazami


Ruotsin Miljonääriäidit-sarjan hulvaton ja sympaattinen kotiäiti. Vain sarjaa katselleet voivat ymmärtää, mikä hänessä todella viehättää.
 Maria erottuu muiden ilkeiden, itsekkäiden miljonäärinaisten joukosta herttaisena hieman höpsönä hössöttäjänä, mutta aidompana ihmisenä kuin kukaan muista sarjassa esiintyvistä naisista. Juuri näiden ominaisuuksien ansiosta Maria on noussut suureen suosioon omassa kotimaassaan Ruotsissa.

Olen päässyt näkemään Marian oikeassa elämässä. Hän vieraili Helsingin Forumissa viime talvena kertomassa omaa nimeään kantavasta Make Up Storen meikkisarjasta. Hän oli livenä yhtä herttainen ja ihana kuin ruudunkin takana. Hän oli aidosti onnellinen niin monesta paikalle tulleesta ihmisestä.

3. Chiara Ferragni


Yhdessä edellisistä päivityksistäni mainitsinkin jo hieman Chiarasta. Kuvankaunis muotibloggari Italiasta matkustelee ympäri maailmaa saaden vaatelahjoituksia esitelläkseen niitä blogissaan. Chiaralla on vaatekokonaisuuksien yhdistelyssä todella upea ja rohkea maku. Katsellen aina kateudesta vihreänä milloin mitäkin hänen päällään olevaa asukokonaisuutta. Unelmatyö siis kaiken kaikkiaan! Chiaran blogi löytyy osoitteesta http://www.theblondesalad.com/

4. Punainen Kissa



Ihana serkkuni Suvi, jonka kanssa meillä ei ole paljon ulkonäöllisesti tai tyylillisesti yhtäläisyyksiä, mutta mielellisesti voisimme olla lähes sama henkilö. Monet ovat sanoneet, että meidän äänemme kuulostavat puhelimessa niin samalta, että eivät ole aina varmoja kumpi siellä luurin toisessa päässä on. Ajattelemme ja sanomme asioita myös yhtäaikaa, mikä on välillä hieman pelottavaa.

Olemme olleet ala-aste -ajoista paljon tekemisissä toistemme kanssa, joten meille on kehittynyt todella outo yhteinen huumorintaju. Uskon, että sukulaisuudella on tämän huumorintaju-asian kanssa paljon tekemisistä. Välillä saattaa kulua pitkiäkin aikoja, kun emme ehdi nähdä toisiamme, mutta jälleennäkemisen koittaessa tuntuu ihan kuin olisimme eilispäivänä nähneet.

Liittykää toki minun ja Viivin ylläpitämään Punainen Kissa-fanisivustoon. ----> Punainen Kissa
 Tykkäyksiä on tullut muutamassa päivässä noin 40 ja määrä sen kuin kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä tykkääjiä on 48.

Nyt joku "fiksu" voisi heittää tähän väliin, että miten Punainen Kissa sopii tähän julkisuuskategoriaan, mutta olette väärässä:

Tässä kaikki tältä erää. Hyvää päivänjatkoa ja muistakee syödä paljon purkkaa ;)

-SaTuulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti