maanantai 17. syyskuuta 2012

Chiara Ferragnista Godsillaan

Vilkaisin tässä blogin katselijatilastoja ja sivuillani on vieraillut ihmisiä 10:stä eri maasta. Eräs maa kuitenkin pisti silmään joukosta: Yksi katselukerta Dijiboutista.. Mitä? Suurin osa näistä blogin löytäneistä on tullut facebookkiin pistämieni linkkien kautta, enkä sattumoisin omista yhtään facebook- kaveria Dijiboutista. Tämä on suuri mysteeri, joka jää varmaan ikuisiksi ajoiksi ilman selitystä. :D

Kosmetologikouluumme on tullut iso hyllyllinen todella houkuttelevan värisiä China Glazen kynsilakkoja. Oli pakko ostaa yksi:

China Glaze: Exceptionally Gifted nro 572
Kävin tuossa yksi ilta koulun jälkeen kurkkailemassa pitkästä aikaa kauppojen valikoimia ja mukaan tarttui Glitteristä:


Päivitystä hieman mun koruvarastoihin ja lisäksi uudet kuoret Iphoneen.

Ja H&M:ltä


Olen pitkään etsinyt juuri tällaisia värikkäitä paksuja vöitä, joita on helppo pitää hieman löysien paitojen/mekkojen kanssa  Olin jo luopunut toivosta, että koskaan löytäisin etsimääni, mutta elämä jaksaa näköjään yllättää. Alunperin olen bongannut vyöt Ugly Bettyn-tuotantokausista. Ihailen muutenkin sarjassa esiintyvien vaatteita ja rohkeita väriyhdistelmiä.

Ugly Betty
Mielestäni vaatteet ja oma tyyli ovat iso osa ihmisen persoonaa ja viestivät millainen ihminen olet. On harmi, että niin harva ihmisistä uskaltaa pukeutua Suomessa väreihin ja muutenkin erottua tästä mustavalkovaate-massasta. Tykkään kyllä itsekin pitää välillä klassisen värisiä vaatteita, mutta en pelkää käyttää värejäkään: Vaatteet päivän ja fiiliksen mukaan.

Ihailen erityisesti italialaissyntyisen bloggaajan Chiara Ferragnin tyyliä. Siinä on nainen, joka uskaltaa leikkiä värien kanssa.
http://www.theblondesalad.com

Ja edelliseen aiheeseen suoraan liittyen:

 Loppuun halpaa 1,90 euron budjetilla tehtyä viihdettä. Eräs tuttuni on kavereidensa kanssaan saanut aikaan alle 24 tunnissa selvää Hollywood-tasoista materiaalia. On sen verran alkuperäisversiotaan parempi, että oli pakko pistää linkkiä.

Kaoottista maanantaita kaikille.
Enjoy.







4 kommenttia:

  1. Mistä oot hankkinu noi Iphonen kuoret? Ihanat!:)

    Ida/
    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ne on ostettu Helsingin Forumin Glitteristä.

      Poista
  2. aivan ihanat nuo iphonen kuoret! täytyy katsastaa, jos noita vielä löytyisi glitteristä :)

    ♥: jenni, www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kyllä mä uskoisin, että löytyy :)

    VastaaPoista