sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Matka maailman ympäri yhdessä viikonlopussa

Viime perjantaina ilmestyin kouluun matkalaukku mukanani ja muutama kyselikin minne päin olin suuntaamassa. Valitettavasti en tällä kertaa kuitenkaan poistunut Suomen rajojen ulkopuolelle, vaan lähdin muutaman koulukaverin kanssa töihin viikonlopuksi hieman kauemmaksi Helsingistä. "Matka maailman ympäri" löytyi niinkin läheltä kuin Lahdesta, missä oli Itella Oyj:n samanniminen juhlatilaisuus. Vedimme juhlavieraille pientä jalkapallopistettä, missä oli mahdollisuus voittaa palkintoja. Meidän pisteemme oli oikein jymymenestys, halukkaita pallonpotkijoita löytyi jonoksi saakka. Ilta oli varsin viihdyttävä ja upea kokemus. Puolenyön aikoihin olimme jo valmiita lähtemään hotelliin sushia ja muita juhlaherkkuja vatsat pullollaan.

Tarjolla oli ruokia ympäri maailmaa -periaatteella

Yövyimme Vierumäen Scandic Hotellissa, koska aamulla meitä odotti uusi työrupeama hotellin viereisellä golfkentällä. Voin lämpimästi suositella Vierumäen Scandicia yöpymispaikkana, hotellissa on laaja tarjonta erilaisia palveluja aina kosmetologista kuntosaliin saakka. Hotellin yleiset tilat ja huoneet olivat erittäin viihtyisiä ja tilavia ja aamiainen todella monipuolinen. Täällä olisi voinut viettää aikaa kauemminkin.

Kuvia hotellilta


Lauantai-aamuna suuntasimme 10 tytön porukalla golfkentälle. Kyseessä oli Veikkauksen golfottelu, jossa meidän oli tarkoitus toimia "legendaarisina" tulostyttöinä eli joukkueiden pelitilanteen näyttäjinä värillisten sateenvarjojen avulla. Jokaisella ryhmällä oli oma tulostyttönsä. Meitä oli ohjeistettu pukeutumaan erittäin lämpimästi, koska aika, jonka vietimme golfkentällä oli yhteensä 4 tuntia. Päivän liikunta-annos tuli täyteen käveltyämme kumisaappaat jalassa 8 kilometriä pitkin poikin Vierumäen golfrataa. Liikunnan lisäksi opin matkan varrella hieman golfin sääntöjä, joista itselläni ei ollut aikaisemmin mitään käsitystä. Nyt olen paria asiaa viisaampi.

Vierumäki
Työasut päällä
Söimme päivän päätteeksi päivällisen Scandicin ravintolassa. Kuvassa oleva lohisalaatti oli erittäin hyvää, suosittelen!

Lauantai-illalla saavuimme takaisin kotiin, mutta en ehtinyt kauan homehtua kotona, kun olin jo taas tien päällä. Matkakohteena oli "eksoottinen" Itä-Pasila, matkalaukun tosin jätin kotiin. Kyseessä oli kaverini vanhempien ystävien juhlat, jonne lähdin kaverini pyytämänä seuraksi. Ilta kului vallan leppoisasti syömisen ja juomisen parissa sekä elävän musiikin tahdissa Krokotiilirockia reivatessa. Oli kyllä todella hauska ilta pitkiin aikohin.

Nyt olen vihdoin saapunut kotiin ja ehdin tässä hetkisen aikaa hengähtää, kunnes velvollisuudet kaupungissa taas kutsuvat.

-SaTuulia-        

1 kommentti: