torstai 21. helmikuuta 2013

Just another February


Päivät ovat kuluneet leppoisasti koulun loppumisen jälkeen. Myönnetään, että ensimmäinen viikko meni toipuessa ja seinille tuijotellessa. Ei kiinnostanut hirveästi siivota tai tehdä muutakaan järkevää. Nyt alkaa voimat palautumaan ja jotain pientä olen saanut jo aikaiseksi. Lauantaina olisi tarkotus viettää valmistujaisjuhlia suvun kanssa. Sen jälkeen onkin tiistaina lähtö Hollantiin.

I have taken it easy after the examinations. In the first week after examinations I was so tired I couldn`t even clean my own apartment. Now I`m feeling relaxed when the time has passed by more. I have a graduation party for relatives on saturday and on the next week I`m on my way to... HOLLAND!!

Tässä vähän lähiviikkojen kuulumisia:
What has happened after exams:

Näyttötutkintojen jälkeen tuli nälkä. Amarillo Helsinki. After examinations I felt a bit hungry..
Happy Valentine`s Day! Löydettiin maailman parasta ruokaa ja halvalla vielä.
Kävin tekemässä syntymäpäivämeikin kolmekymppisiään juhlivalle K:lle. I made birthday makeup to K who turned 30.

Pääsin ihastelemaan syntymäpäiväkakkua. Maistamaan en kerennyt kun oli kiire jo seuraavaan paikkaan. K`s birthday cake was awesome!
Ostin ihanan peplum-paidan Bik Bokista. Bought a lovely peplum shirt from Bik Bok.
Kävin laulelemassa pienen tauon jälkeen. I will always love you oli päivän biisi <3 Went to the singing lesson and the song of the day was I will always love you.

 Tulossa piakkoin juttua eilisistä valmistujaisista ja muutenkin yleisesti kosmetologin opinnoista. Olkaahan silmä tarkkana.

Soon coming up a post about graduation party and what is it to study in a beauty therapist school.


-SaTuulia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti